Scrapbook pakket 2

17,95

Uitverkocht

Beschrijving

Na een succesvolle in 24 uur uitverkochte eerste scrapbook pakket hier een nieuw pakket. Er was vraag naar een ‘jongens achtige’ variant. Aangezien de vorige erg veel roze bevatte viel deze niet bij iedereen in de smaak. Hierom dus een neutrale versie gemaakt. Zowel stoer voor jongens als voor meisjes of voor je eigen plakboek. In de toekomst wil ik nog wel kijken naar een eventuele blauwere variant. Hiervoor moet ik alleen wel wat nieuwe producten voor in kopen want blauw is hier niet veel aanwezig 😉

In deze set zitten nog meer mooie gekleurde papiertjes, veel mooie stickers en onder andere stroken tape. Dit alles in de meest zachte natuurlijke kleuren. Precies waar ik van hou, en helemaal in mijn stijl. Het enige wat je nodig hebt is lijm en een schaar en voor de creatievelingen is een lineaal leuk waar je papiertjes langs kan scheuren. Ook kan je papiertjes ook gewoon lekker ruw scheuren dat geeft een extra tof effect. Verder bevat deze set weer vooral veel stickers en dus heel gemakkelijk op te plakken. Met exclusieve stickers die ik zelf heb gemaakt of ontworpen. En zo vind je nog heel veel meer unieke items in deze set.

Dit setje is Limited Edition en daarom in beperkte oplage gemaakt. In deze uitwerking komt deze set dus niet terug. Op is daarom echt op. In de toekomst komen er meerdere scrapbook pakketten online.

LIMITED EDITION
Geef mij een seintje Laat je e-mail adres achter en ik laat je weten wanneer er weer voorraad is van dit artikel