Ik ben van 14 tot en met 26 juni met vakantie. In deze periode worden er geen orders verstuurd.

UNIEK, BIJZONDER & HANDGEMAAKT

Hi, leuk dat je hier bent! Ik ben Natasja en de creatieve duizendpoot achter deze webshop. Ik heb een enorme passie mooie producten te ontwerpen op de computer en met mijn handen. Ik ben naast grafisch vormgever van onder andere huisstijlen, geboorte-en trouwkaarten en illustraties ook een creatieveling. En ik maak heel veel moois voor het interieur en voor de kleintjes onder ons. Dit alles zal je dan ook hier in mijn webshop vinden.


Vind de mooiste producten voor in huis of voor je kindje in een van de onderstaande categorie├źn. Er zijn ook heel veel prachtige producten voor de baby/kinderkamer te vinden in de woonaccessoires categorie.

BABY PRODUCTEN

WOONACCESOIRES


Met de mooiste lakzegels van Studio Knottie verzegel je de mooiste en belangrijkste post die je wilt versturen. Denk hierbij aan trouw-en of geboorte kaarten. Maar je kunt er ook enorm creatief mee zijn en bijvoorbeeld de zegel niet op de envelop plakken maar juist op de kaart zelf. Ook worden lakzegels veelal besteld voor scrapbook projecten. Het ruime assortiment aan lakzegels vind je hieronder.

LAKZEGELS

Cadeautjes zijn om te geven, of dit nou aan iemand is of lekker voor jezelf. In deze categorie├źn vind je de mooiste en uniekste cadeautjes. Van kaarten en posters tot handgemaakte sieraden.

PRODUCTEN VAN PAPIER

SIERADEN

Geef mij een seintje Laat je e-mail adres achter en ik laat je weten wanneer er weer voorraad is van dit artikel

No fields found, please go to settings & save/reset fields