SAMENWERKING BLOEMEN KAARTJES

Lang geleden dat ik even wat geschreven heb, dus ben er nu even voor gaan zitten. Tijdje terug kwam Peter met mij in contact nadat ontwerpen die ik maak op mijn website hem erg aanspraken. Het was helemaal zijn stijl en hij zocht een creatief iemand met deze manier van ontwerpen.

Peter laat veel bloemenkaartjes maken en reist door het hele land af om deze aan bloemen winkels te verkopen. Ook is de bus is beladen met mooie vloei en inpak papiertjes. Mijn ogen twinkelden bij het zien van al dit moois.

Zoals je in mijn Instagram stories vast gezien hebt ben ik heel hard aan de slag gegaan met unieke ontwerpen. Zo tekende ik mooie bloemen en andere vormen. Maar schreef ik ook mijn eigen lettertype. Want niks is unieker dan een lettertype die alleen ik geschreven kan hebben. Laat uniek zijn nou net mijn missie zijn in deze wereld.

Ben je benieuwd naar de vorderingen van deze kaartjes, volg mij dan zeker op Instagram en zet gerust storie en post meldingen aan zodat je niks mist! Laat je ook even weten wat je van de posts vind? Dat vind ik echt super leuk!

Hier op mijn moodboard zie je welke kleuren, tekeningen en lettertypes er onder andere gebruikt gaan worden in de bloemen kaartjes.

Plaats een reactie

Geef mij een seintje Laat je e-mail adres achter en ik laat je weten wanneer er weer voorraad is van dit artikel

No fields found, please go to settings & save/reset fields