LOVE YOUR MINDSET KAARTJES

Tijdens het maken van de opdrachten die in de Love Your Mindset cursus van Angela zitten bedacht ik deze kaartjes. Als je de cursus van haar volgt begrijp je waar deze kaartjes voor staan. 

Ik heb ze afgedrukt en netjes uit geknipt. Daarna heb ik ze willekeurig door elkaar geschud en trek ik elke dag een kaartje. Dit doe ik om bewuster om te gaan met mijn negatieve gedachten. 

Omdat er zoveel positieve reacties op mijn Instagram kwamen over deze kaartjes heb ik besloten dit als gratis download online te zetten. Zo download jij gemakkelijk dit bestand en print jij ze zo vaak als je wil. 

Rechts boven in zie je plaats voor de datum, dit zorgt dat het een soort dagboek achtig idee is voor elke dag, maar lukt het je niet elke dag geen probleem toch. Het helpt mij om bewuster in het leven te staan en om te leren gaan met negatieve gedachten. En kom je ruimte te kort? Draai je het kaartje toch gewoon even om, zo heb je ineens dubbel zoveel ruimte. 

Ook heb ik een positieve gedachten kaartje ontworpen op A6 formaat. Schrijf hier je positieve gedachten op en hang hem op een plek waar je deze vaak kan zien hangen. Deze download je hier.

Ik leerde: gedachten zijn maar gedachten en geen waarheid. En zoals Angela zegt: Het probleem is niet het probleem, de manier waarop jij ermee omgaat is het probleem. 

Gebruik je nou mijn kaartjes tag #studioknottie dan even op Instagram zo kan ik je post vaak ook zien. (mits je een priv├ę account hebt natuurlijk) Maar ik vind het super leuk om te zien dat je ze gebruikt.

Veel plezier!

Het gratis download bestand vind je op de pagina Gratis downloads

Plaats een reactie

Geef mij een seintje Laat je e-mail adres achter en ik laat je weten wanneer er weer voorraad is van dit artikel